Oszd meg!

2009. július 26., vasárnap

Sopszka saláta

Most minden hozzávaló megtalálható a kertünkben, ezért a húshoz a saláta most ezekből az alapanyagokból készült. Nagyon finom, kevesen tudják, hogy ezeket a kerti zöldségeket is lehet "majonézezni".

Előtte:


Hozzávalók:

uborka, sárga húsú paprika, paradicsom, vöröshagyma, a mártáshoz: tejföl, majonéz, egy kis só, egy kis cukor, egy kis bors


Elkészítés:

A zöldségeket felkockázzuk és egy tálba rakjuk, majd a majonézes mártáshoz szükséges hozzávalókat összekeverjük, és a zöldségekkel összeforgatjuk. Hűtőbe rakjuk, hogy az ízek jól összeérjenek.


Utána:

3 megjegyzés:

  1. Szia!

    Mint gasztrobloggernek, szeretném a figyelmedbe ajánlani a gasztro.miner.hu oldalt, ahol a gasztronómiai témájú blogokat jelenítjük meg egy helyen és az online elérhető Gasztroblogger Szakácskönyvet, ahová blogodból valószínűleg néhány receptet külön is kiemelünk.

    Szeretnénk, ha a Te blogod is megjelenhetne oldalunkon, s ehhez hozzájárulásodat szeretnénk kérni (szabályunk, hogy csak azok bejegyzései jelennek meg, akik ehhez hozzájárulnak). A bejegyzésedből csak egy kivonat jelenik meg honlapunkon és esetlegesen egy kis kép: ha valaki el szeretné olvasni írásodat, akkor a blogodra fog eljutni. A csatlakozásnak anyagi vonzata nincs, a bejegyzések első egy-két mondatának listázásához a blog RSS-ét dolgozzuk fel, tehát semmilyen technikai teendőd sincs. Az eddigi tapasztalatok alapján napi további 50-100 látogatót is jelenthet, ha bekerül valaki a listába.

    Amennyiben úgy döntöttél, csatlakoznál hozzánk vagy kérdésed van, kérlek írj az info kukac miner pont hu-ra!

    Üdvözlettel:
    Miner.hu

    VálaszTörlés
  2. Nagyszerű a recepted, egyszerű, és mégis nagyon finom. Szépek a fotóid, és finomak az ételek. Örömmel jövök ide böngészni:)

    VálaszTörlés
  3. Köszönöm szépen Tűzpadka, nagyon kedves vagy! :)

    VálaszTörlés

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails