Eta!! Te nagyon szeretted! Dobok egy virtuális falatot neked is! :)

A csiga receptje ugyanaz mint a kakaós vagy diós csigáé, itt olvasható.
A tölteléknél annyi különbséggel, hogy itt pirospaprikát kell összekeverni kristálycukorral, és ezzel kell megtölteni a csigabigákat. Aki nem szereti töményen, az kevesebb paprikával próbálkozzon először, illetve vigyázzon, nehogy a paprikát túlontúlcukrozza.Lehet, hogy valaki savanyú képet vág hozzá, hogy paprika cukrosan :) de komolyan mondom, ebben a formában összeillik a kettő.
Sütés előtt:

Én még ilyet soha életemben nem láttam. De valami fantasztikusan néz ki, és elhiszem, hogy nagyon finom is. Én bizony megkóstolnám szívesen. Lehet, hogy én is megcsinálom, tesztelem egy kicsit a családot, mennyire fogékonyak az újra. Mert számunkra ez igazi különlegesség lesz. Köszönöm a receptet! :-))
VálaszTörlésAz anyósomnál ettem ilyet,nagyon finom. Először fura volt,hogy paprikás,s mégis édes, de tényleg finom.S szép a Tiéd is!
VálaszTörlésMi a toltott paprikara is neha teszunk cukrot, szovval biztos finom, majd ki fogom probalni!
VálaszTörléspirospaprika porral van vagy (daralt/reszetlt paprikavval?!
VálaszTörlésImádja a családom ma is ezt készítettem. Ami plusz információ dégi vagyok születésem óta. Nagymamámtól tanultam.
VálaszTörlés