Oszd meg!

2009. július 27., hétfő

Fűszeres csirkecomb süni burgonyával, sopszka salátával

És íme egyben a kép. Sült, fűszeres csirkecomb sündisznó burgonyával és sopszka salátával.


Sopszka saláta leírása: itt.
Sündisznó burgonya leírása: itt.

Fűszeres sült csirkecomb:
a csirkecombot (én a bőrét leszedem, férjem nem szereti) besózom, majd megszórom fűszerekkel (Knorr fűszerkeverékek: pl. mustáros, görög fűszerezésű vagy szárnyas fűszerkeverék, én ezeket kombinálni szoktam), és beleteszem egy tepsibe, egy kis olajat és vizet öntök alá, alufóliával letakarom. Kb. így sütöm fél órán át. Majd leveszem az alufóliát, és ropogósra sütöm, miközben néhányszor a saját zsírjával meglocsolgatom, hogy ne száradjon ki.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails