Oszd meg!

2009. augusztus 4., kedd

Paradicsomos-sajtos karaj

Ezt a receptet Gizinél láttam, és nagyon megtetszett.
A paradicsomtól és sajttól a fűszeres karajnak kissé pizzás beütése volt, de nagyon ízlett a családnak. Köszi az ötletet Gizi! :)


Hozzávalók:
6-8 szelet kiklopfolt karaj, só, fűszerek (én fűszerkeveréket használtam), egy nagy paradicsom elszeletelve, egy kis olaj, reszelt sajt.

Elkészítés:
A hússzeleteket megsózom és befűszerezem, majd egy jénai tálba egymás mellé rakosgatom. Erre rakom az elszeletelt paradicsom szeleteket, egy kis olajat teszek a húsok alá, lefedem alufóliával, és kb. fél órán át sütöm. Nem kell víz alá, mert a paradicsom úgyis levet enged. Fél óra elteltével leszedem az alufóliát, és hagyom, hogy megpiruljon a hús, és a paradicsom. Mikor már majdnem kész, rászórom a reszelt sajtot, és még egy picit visszatolom a sütőbe. Én rizzsel tálaltam.

Az elkészítés fázisai:

1 megjegyzés:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails