
Hozzávalók:
krumpli, babérlevél, só, olaj, liszt, fokhagyma, pirospaprika, kis vegeta, kis tejföl, kis tej
Elkészítés:
A krumplikat megpucoljuk, és sós babérleveles vízben feltesszük főni. Közben megcsináljuk a rántásos-habarást. Kis olajban megpirítok 3-4 evőkanál lisztet, ráreszelek, 1-2 gerezd fokhagymát, majd leveszem a tűzről és megszórom kis pirospaprikával, elkeverem, teszek bele 1-2 evőkanál tejfölt és egy kis tejjel és vízzel felengedem, mikor megfőtt a krumpli, ezzel sűrítem be.
Pörkölttel tálalom.
krumpli, babérlevél, só, olaj, liszt, fokhagyma, pirospaprika, kis vegeta, kis tejföl, kis tej
Elkészítés:
A krumplikat megpucoljuk, és sós babérleveles vízben feltesszük főni. Közben megcsináljuk a rántásos-habarást. Kis olajban megpirítok 3-4 evőkanál lisztet, ráreszelek, 1-2 gerezd fokhagymát, majd leveszem a tűzről és megszórom kis pirospaprikával, elkeverem, teszek bele 1-2 evőkanál tejfölt és egy kis tejjel és vízzel felengedem, mikor megfőtt a krumpli, ezzel sűrítem be.
Pörkölttel tálalom.
Finom biza!!! A fiúk is csak pörivel eszik meg. :-)De úgy falják!!!!
VálaszTörlés