Hozzávalók:
egy kisebb karfiol, sárgarépa, fehérrépa, petrezselyemzöld, zellerzöld, kis zellergumó, pirospaprika, 1 vöröshagyma, olaj, só, vegeta, 1 marék levesbe való tészta (pl. kiskagyló, kis eperlevél tészta)
Elkészítés:
Kis olajon az apróra vágott vöröshagymát megdinsztelem, leveszem a tűzről, belerakom a pirospaprikát, majd felengedem vízzel és megsózom, megvegetázom. Hozzárakom a petrezselyemzöldet és zellerzöldet, a karikákra vágott sárgarépát, fehérrépát és félig megfőzöm. Mikor a répák félig megfőttek, akkor a rózsákra szedett karfiolt is belerakom a levesbe, mikor már az is majdnem megfőtt, egy kis marék levestésztát adok hozzá.
egy kisebb karfiol, sárgarépa, fehérrépa, petrezselyemzöld, zellerzöld, kis zellergumó, pirospaprika, 1 vöröshagyma, olaj, só, vegeta, 1 marék levesbe való tészta (pl. kiskagyló, kis eperlevél tészta)
Elkészítés:
Kis olajon az apróra vágott vöröshagymát megdinsztelem, leveszem a tűzről, belerakom a pirospaprikát, majd felengedem vízzel és megsózom, megvegetázom. Hozzárakom a petrezselyemzöldet és zellerzöldet, a karikákra vágott sárgarépát, fehérrépát és félig megfőzöm. Mikor a répák félig megfőttek, akkor a rózsákra szedett karfiolt is belerakom a levesbe, mikor már az is majdnem megfőtt, egy kis marék levestésztát adok hozzá.
Fini zamatos...az bizony!!!!Imádom! Nagyon guszta a képen...
VálaszTörlésJövök hozzád enni:)) Nálunk 2:5 arányban leszavazzák, így ritkán főzök-pedig nagyon finom!!
VálaszTörlés