
Hozzávalók:
fél kb. sertéskaraj, só, bors, hús ízvarázs fűszer, zöldség ízvarázs fűszer, 1 doboz konzerv kukorica, 1 dl tejszín, víz, kis liszt.
Elkészítés:
A karajszeleteket vékonyra kiklopfolom, majd besózom, megborsozom, és kicsit megszórom húsvarázs fűszerkeverékkel. Utána olajban kisütöm mindkét oldalán. A visszamaradt fűszeres olajlét leszűröm, és ebbe a lébe dobom bele a lecsöpögtetett kukoricát, kicsit átforgatom rajta, majd a tejszínt egy kicsi liszttel elkeverem, és a kukoricára öntöm. Sózom, teszek bele fűsezreket: hús és zöldség ízvarázst. Felöntöm egy kis vízzel, és olyan sűrűre főzöm össze, hogy közepesen sűrű, folyós mártást kapjunk.
Ezzel öntöm le a husit.
Most főtt rizst tálaltam hozzá.
Nagyon fincsi volt, legközelebb gombásan is ki fogom próbálni.
fél kb. sertéskaraj, só, bors, hús ízvarázs fűszer, zöldség ízvarázs fűszer, 1 doboz konzerv kukorica, 1 dl tejszín, víz, kis liszt.
Elkészítés:
A karajszeleteket vékonyra kiklopfolom, majd besózom, megborsozom, és kicsit megszórom húsvarázs fűszerkeverékkel. Utána olajban kisütöm mindkét oldalán. A visszamaradt fűszeres olajlét leszűröm, és ebbe a lébe dobom bele a lecsöpögtetett kukoricát, kicsit átforgatom rajta, majd a tejszínt egy kicsi liszttel elkeverem, és a kukoricára öntöm. Sózom, teszek bele fűsezreket: hús és zöldség ízvarázst. Felöntöm egy kis vízzel, és olyan sűrűre főzöm össze, hogy közepesen sűrű, folyós mártást kapjunk.
Ezzel öntöm le a husit.
Most főtt rizst tálaltam hozzá.
Nagyon fincsi volt, legközelebb gombásan is ki fogom próbálni.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése