A formázása és az ízesítése más azonban. Az elkészített tésztát kétfele veszem, a két cipót kisodrom és megkenem tejföllel, meghintem reszelt sajttal, és icipici olajon megpirított szalonnakockákat szórok rá. Az egészet feltekerem, majd kb. 1-1,5 cm-es csíkokra vagdalom. Óvatosan, mert hamar szétesik. A csigákat zsírozott, lisztezett tepsibe teszem, megkenem egy kis felvert tojással, és sütőben megsütöm.
Készül a szalonnás csigabiga:
Finom,finom....Nagyon tetszik,én is szoktam hasonlót.:-))
VálaszTörlésHmmm... Ínycsiklandó! Ilyen formában még nem csináltam. De fogok!! :-))
VálaszTörlésNagyon guszta!!!! Én kolbászos töltelékkel szoktam csinálni, de ez is fincsi lehetett.
VálaszTörlésNagyon tetszik, de a sörkiflid is!!!
VálaszTörlés