Oszd meg!

2009. szeptember 14., hétfő

Lecsó


Hozzávalók:
8-10 paprika, 2-3 nagyobb paradicsom, 1 nagy fej vöröshagyma, olaj, só, kis cukor, 4-5 virsli, pirospaprika

Elkészítés:
A hagymát apró kockákra vágom, majd egy kis olajon megpirítom, kis vizet öntök rá, és fedő alatt kicsit megpárolom. Addig a paprikát megmosom, elvagdosom. A hagymához pirospaprikát teszek és belerakom az elvagdosott paprikát. Megsózom. Majdnem készre főzöm. Közben a paradicsomot forró vízbe mártom néhány másodpercre, és lehúzom a héját, és a virslit karikákra vágom. A héjától megfosztott elvagdosott paradicsomot és a virslikarikákat a lecsóhoz adom. Készre főzöm.
Van, aki tojásrántottával eszi, van, aki rizzsel, mi általában így natúrban kenyérrel.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails