Oszd meg!

2009. szeptember 19., szombat

Mustáros csirkemell


Hozzávalók:
csirkemell filé, mustár, kis tejföl, kis olaj, só

Elkészítés:
A tejfölt összekeverjük a mustárral és a sóval, majd a csirkemell filéket beletesszük, kb. annyi mártásnak kell lennie, hogy a húst ellepje. Hűtőben lehet az ízeket egy éjszakát érlelni.
Másnap az egészet teflon serpenyőre borítjuk, és kis olajon megsütjük addig, míg a tejfölös mustár rá nem sül a húsra.
Én rizibizivel és paradicsomsalátával tálaltam. Fincsi volt nagyon!
Ugyanígy sertés karajjal is készíthető.

3 megjegyzés:

  1. Bizony nagyon finom lehetett, és igen jól néz ki!! Most nagyokat nyelek, és korog a gyomrom. Lehet én is befizetek hozzád, és akkor egymásnak főzhetünk.

    VálaszTörlés
  2. Nagyon tetszik,szép lett,szoktam én is ilyet. :-))

    VálaszTörlés

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails