A kókusztejci jobban ízlett, a mandulának nem volt különösebb íze, de ízesítve viszont finom volt.
Hozzávalók:
1 rész mandula (héj nélküli!!!), 2 rész víz (van, ahol 3 vagy 5 rész vizet olvastam, de nekem még így kevesebb vízzel is kicsit hígnak tűnt).
Ízesítésnek: csöpp só, agavé szirup vagy juharszirup vagy méz, csöpp fahéj.
Elkészítés:
A héjatlan mandulát összeturmixoljuk a vízzel (nagy turmixgépben, mert az erősebb, és ajánlatos nemcsak pár másodpercig, hanem jóóóó alaposan!!!), majd ízesítjük ízlés szerint.
Kakaót beletéve kakaónak is kitűnő.
De guszta.
VálaszTörlésAgavé szirup? Még sohasem hallottam róla.
Hu,de erdekes!Szivesen kiprobalnam en is.
VálaszTörlésJaj, én ebből kérnék, egy jó nagy pohárral! Isteni lehet!:)
VálaszTörlés