Oszd meg!

2009. október 29., csütörtök

Mascarponés pohárkrém

Azaz csokis-karamellás puding kicsit felturbózva mascarponéval, keksszel és málnával. Nagyon fincsi. Mascarponét eddig csak tiramisuban és sós krémsajtban próbáltam, de a pudingba belekeverve olyan selymes ízű volt, hogy majd elolvadtam....


Hozzávalók:
1 zacskó csokis pudingpor, 1 zacskó karamellás pudingpor, 1 liter tej, keksz eltördelve, málna, 1 doboz (250 gramm) mascarpone, tejszínhab a tetejére, csokiszórás, cukor

Elkészítés:
A pudingokat 0,5-0,5 liter tejjel megfőzöm, és még melegen belekeverem a fél-fél doboz mascarpone sajtot, megcukrozom, és pohárba alulra teszem a csokis részt, rá a kekszet és a málnát, a tetejére a karamellás puding részt. Tejszínhabbal, csokiszzórással tálalom.

Gyors, és nagyon fincsi desszert.
Nagyon régen csináltam pudingot desszertnek, de ez most annyira fincsi lett, hogy többször fogok csinálni, az biztos. Pont így szeretem, nem olyan remegős, hanem olyan krémessss...

7 megjegyzés:

  1. Na ez tenyleg isteni fincsi lehet!Es olyan szep is:)

    VálaszTörlés
  2. Nagyon jól néz ki, olyan gusztán tálaltad!! Még én sem kevertem a mascarponéval, de kifogom próbálni.

    VálaszTörlés
  3. Ezek a poharaskrémek a gyengéim:))) Most is jöhetne lazán egy kehely!!!

    VálaszTörlés
  4. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  5. Jujjj, de nagyon guszta! Imádok mascarponeval "dolgozni" :)

    VálaszTörlés
  6. Valami hasonló volt nálunk a "mamakedvence"...:))

    VálaszTörlés
  7. Most ettem gyümölcs levest, de egy ilyen még lecsúszna ! :))

    VálaszTörlés

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails