Hozzávalók:
1 zacskó csokis pudingpor, 1 zacskó karamellás pudingpor, 1 liter tej, keksz eltördelve, málna, 1 doboz (250 gramm) mascarpone, tejszínhab a tetejére, csokiszórás, cukor
Elkészítés:
A pudingokat 0,5-0,5 liter tejjel megfőzöm, és még melegen belekeverem a fél-fél doboz mascarpone sajtot, megcukrozom, és pohárba alulra teszem a csokis részt, rá a kekszet és a málnát, a tetejére a karamellás puding részt. Tejszínhabbal, csokiszzórással tálalom.
Gyors, és nagyon fincsi desszert.
Nagyon régen csináltam pudingot desszertnek, de ez most annyira fincsi lett, hogy többször fogok csinálni, az biztos. Pont így szeretem, nem olyan remegős, hanem olyan krémessss...
Na ez tenyleg isteni fincsi lehet!Es olyan szep is:)
VálaszTörlésNagyon jól néz ki, olyan gusztán tálaltad!! Még én sem kevertem a mascarponéval, de kifogom próbálni.
VálaszTörlésEzek a poharaskrémek a gyengéim:))) Most is jöhetne lazán egy kehely!!!
VálaszTörlésEzt a megjegyzést eltávolította a szerző.
VálaszTörlésJujjj, de nagyon guszta! Imádok mascarponeval "dolgozni" :)
VálaszTörlésValami hasonló volt nálunk a "mamakedvence"...:))
VálaszTörlésMost ettem gyümölcs levest, de egy ilyen még lecsúszna ! :))
VálaszTörlés