1 csomag piskótatallér, 3-4 banán, 1 csomag csokis pudingpor, fél liter tej, kókuszreszelék vagy tortadara, fogpiszkáló, cukor ízlés szerint
Elkészítés:
A fogpiszkálóra a piskótatallérok közé szúrok egy szelet banánt, majd a fél liter tejben megfőzöm a csokipudingot cukorral ízesítve. Még melegen belemártom a fogpiszkálós tallérokat, és miután mindegyiket belemártottam, az oldalukat meghempergetem kókuszreszelékben vagy tortadarában.
A tortadaráshoz lehet, hogy a vanília puding lett volna mutatósabb.
Készülődnek a kis desszertek:

Fincsi-fincsi!Szépen csillog a mázad!Mi is szoktuk!:-))
VálaszTörlésÉn nem ismertem. Mekkora ötlet! Nagyon finom lehet! Én biztos nem bírtam volna ki, rumot is tettem volna bele, vagy aromát. Amibe csak lehet, teszek rumot. Imádom az ízét. Ez azért érdekes, mert egyébként utálom az alkoholt, fél korty bortól megfájdul a fejem.
VálaszTörlésGyönyörű lett és mutatós!! :-))
Gusztusosak! Én is olvastam, aszerint 1 napot puhulnia kell a talléroknak....Vagy nálad is így volt?
VálaszTörlésHú, szerintem nagyon jól néznek ki! A lánykám odáig lenne érte, imád fogvájóval enni. :))
VálaszTörlésEzt már én is várólistásra tettem, de te csak megerősítettél benne!
VálaszTörlésSzerintem fél napot is elég puhulnia.
VálaszTörlésNagyon guszták lettek, és gondolom finomak is. Még nem is hallottam róla, de ki fogom próbálni, és én is teszek majd egy kis rumot bele mint Yasmine.
VálaszTörlés