1 zacskó csokis pudingpor, 1 zacskó karamellás pudingpor, 1 liter tej, keksz eltördelve, málna, 1 doboz (250 gramm) mascarpone, tejszínhab a tetejére, csokiszórás, cukor
Elkészítés:
A pudingokat 0,5-0,5 liter tejjel megfőzöm, és még melegen belekeverem a fél-fél doboz mascarpone sajtot, megcukrozom, és pohárba alulra teszem a csokis részt, rá a kekszet és a málnát, a tetejére a karamellás puding részt. Tejszínhabbal, csokiszzórással tálalom.
Gyors, és nagyon fincsi desszert.

Na ez tenyleg isteni fincsi lehet!Es olyan szep is:)
VálaszTörlésNagyon jól néz ki, olyan gusztán tálaltad!! Még én sem kevertem a mascarponéval, de kifogom próbálni.
VálaszTörlésEzek a poharaskrémek a gyengéim:))) Most is jöhetne lazán egy kehely!!!
VálaszTörlésEzt a megjegyzést eltávolította a szerző.
VálaszTörlésJujjj, de nagyon guszta! Imádok mascarponeval "dolgozni" :)
VálaszTörlésValami hasonló volt nálunk a "mamakedvence"...:))
VálaszTörlésMost ettem gyümölcs levest, de egy ilyen még lecsúszna ! :))
VálaszTörlés