Bármilyen főzelékhez szerintem nagyon fincsi, én zöldbabfőzelékhez tálaltam.
Hozzávalók: virsli, vékonyra szelt bacon, sajt, icipici olaj
Elkészítés:
A virsliket hosszában az oldalukon bevágjuk, sajtot töltünk bele, majd betekerjük baconnel. Kis olajjal meglocsolt tepsibe rakjuk, majd néhány percig sütjük előmelegített sütőben, míg egy kissé meg nem pirul. Vigyázat: nem szabad sokáig bent hagyni, mert a sajt kifolyik, és száraz lesz.
Készülnek a sajttal töltött, baconbe tekert virslicskék:
Hu de jol nez ki!Kremsajttal toltotted meg?
VálaszTörlésEz nálunk is nagy kedvenc.
VálaszTörlésSzuper jó!!! Én is szoktam régen készíteni, de most kedvet kaptam tőled. De lehet inkább futok hozzád, a főzelék is csalogató nagyon.
VálaszTörlésNem krémsajttal, trappista sajttal töltöttem meg, Edó.
VálaszTörlésNagyon uszta,mi is szertjük.:-))
VálaszTörlésSzoktam én is,de én leöntöm még tojásos tejföllel és mellé krumplipürét adok.Úgy is jó.