Oszd meg!

2009. október 9., péntek

Sajttal töltött baconbe tekert virsli

Bármilyen főzelékhez szerintem nagyon fincsi, én zöldbabfőzelékhez tálaltam.



Hozzávalók: virsli, vékonyra szelt bacon, sajt, icipici olaj

Elkészítés:
A virsliket hosszában az oldalukon bevágjuk, sajtot töltünk bele, majd betekerjük baconnel. Kis olajjal meglocsolt tepsibe rakjuk, majd néhány percig sütjük előmelegített sütőben, míg egy kissé meg nem pirul. Vigyázat: nem szabad sokáig bent hagyni, mert a sajt kifolyik, és száraz lesz.

Készülnek a sajttal töltött, baconbe tekert virslicskék:




5 megjegyzés:

  1. Hu de jol nez ki!Kremsajttal toltotted meg?

    VálaszTörlés
  2. Szuper jó!!! Én is szoktam régen készíteni, de most kedvet kaptam tőled. De lehet inkább futok hozzád, a főzelék is csalogató nagyon.

    VálaszTörlés
  3. Nem krémsajttal, trappista sajttal töltöttem meg, Edó.

    VálaszTörlés
  4. Nagyon uszta,mi is szertjük.:-))
    Szoktam én is,de én leöntöm még tojásos tejföllel és mellé krumplipürét adok.Úgy is jó.

    VálaszTörlés

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails