Oszd meg!

2011. november 18., péntek

Receptbörze nyeremények

Az elmúlt héten a FittNők.hu oldalon meghirdetett Karácsonyi Receptbörze nyereményei közé kaptam 4 felajánlást, amit ezúton is hálásan köszönök a felajánlóknak.

Vegyél részt Te is Receptbörzénken, küldd be karácsonyi receptedet, és nyerj.
Ha szeretnél ingyenes reklám fejében felajánlani ajándékot a résztvevőknek, azt is megteheted.
Részletek a Receptbörze oldalán:
http://www.fittnok.hu/karacsonyi-recept-borze-nyeremenyekkel

1. nyeremény: Szaffina Fűszerkonyhájának felajánlásából: 1 db Gyors, egyszerű nyers vegán ételek című E-könyv letölthető pdf formátumban

www.szaffinafuszerkonyhaja.blogspot.com

2. nyeremény: Örsi-Tóth Lászlóné felajánlásából egy Tupperware óriás, 7,5 literes kelesztő tál, mely nemcsak kelesztésre is alkalmas, hanem a sütés főzés egyik elengedhetetlen
terméke is. A sütésen kívül még használható tárolásra, frissen tartásra, de akár szállításra is hiszen a teteje lég- és cseppmentesen zár. Tehát sokoldalúan ki lehet használni. Szívből köszönjük a felajánlást!

www.tupperware.mindenkilapja.hu

3. nyeremény: Téli csemegekosár (50 egészséges nassolnivaló nem csak karácsonyra) E-book Bíró Edit (Dulmina) felajánlásából. Nagyon szépen köszönjük! A nyertes az E-könyvet emailben, letölthető formában fogja megkapni.

Téli csemegekosár” című e-könyvem 50 egészséges nassolnivaló egész oldalas fotóját és részletes receptjét tartalmazza, melyek itt jelennek meg először (tehát nem a blogomból válogatás). Szerepelnek benne édes és sós kekszek, kevert sütik, kelt tészták, piték, torták, szaloncukrok – mind-mind természetes, teljes értékű alapanyagokból. Az ételek elkészítéséhez nem használtam tojást és zselatint, valamint jó néhányhoz tejet/tejterméket sem. Különösen ajánlom laktovegetáriánusoknak, vegánoknak, tejcukor-érzékenyeknek, tejfehérje-allergiásoknak, cukorbetegeknek, és persze mindenkinek, akinek fontos, hogy ízletes és tápláló ételek kerüljenek az asztalára ünnepekkor és hétköznapokon egyaránt.
A könyvet e-mailben küldöm a nyertesnek.” (Dulmina)

http://www.dulmina.blogspot.com

4. nyeremény: Wellnessy Kézműves Boltjának felajánlása: egy csodálatos wellness csomag, mely az alábbiakat tartalmazza: 1 sütőtökös natúrszappan, 1 méhviasz gyertya, 1 hengergyertya szegfűszeggel és rózsaszirmokkal. Nagyon köszönjük a felajánlást! Kukkantsatok be bátran a boltba, csodálatos ajándékokat vásárolhatsz szeretteidnek a közelgő ünnepekre!

http://www.wellness-ajandek.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails