Oszd meg!

2011. január 13., csütörtök

Kölesfasírozott


Hús nélkül is lehet egészséges fasírozottat készíteni gabonából, pl. kölesből. Ez azoknak jó megoldás, akik szeretnének lemondani a savasító hatású húsos ételekről, ugyanakkor szeretnék érezni a régi, megszokott ízeket is.

Jóformán majdnem ugyanúgy készül, mint a húsból készült fasírozott, kicsit lágyabb, porhanyósabb állagú lesz.

Recept itt:

http://www.fittnok.hu/kolesfasirozott


2 megjegyzés:

  1. Szia Gazstroboszi!
    Csak egy tapasztalatot osztanék meg veled. Többször csináltam régen kölesfasírtot, és akkor lett csodás állaga, ha tettem bele kukoricakeményítőt is. Nagyon jól összefogja a fasírtot.
    Ildikó

    VálaszTörlés

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails