Oszd meg!

2010. június 12., szombat

Eltűntem, mint "szürke szamár a ködben"Hát, jól eltűntem mostanában. Az oka, hogy egyre inkább visz az utam az egészséges táplálkozás, reform életmód felé. Hobbimmá, életformámmá, mindennapjaim részévé vált.
A hagyományos ételek, hagyományos sütemények helyett jobban kezdek vonzódni az egészséges, reform változathoz.

Olyannyira, hogy újabb reform receptjeimet új honlapomon teszem közzé, a Gasztrobosziban pedig megmaradnak a hagyományos ( és mondjuk ki őszintén - "egészségtelenebb") ételek.

Az utóbbi időben új honlapomnak szenteltem szinte minden szabaidőmet, recepteket tettem fel, cikkeket írtam, hogy az olvasott információimat megosszam mindenkivel, akit érdekel ez a téma, ne vesszen el a süllyesztőben (és ne laposodjanak el az infók bennem sem idővel - mint amikor tanul az ember az iskolában, és pár év múlva már nem emlékszik a tananyagra :-) .
Mivel még csak most indult az oldal, ezért nem túl sok infó van fent, de folyamatosan próbálom bővíteni a tartalmat.
Még csak "béta" verzióban működök, hiszen csak most tanulgatok minél többet, a témában több szakirodalmat vásároltam, ami most "tornyosul" (jobban szeretem így kapni az infókat, mint interneten összevadászni az egymásnak ellentmondó "életmód híreket, bulvár életmódot" :-) )

Új oldalam: http://www.fittnok.hu - Fitt Nők, Női Egészség Magazin címen.

Szeretettel várok mindenkit, aki érdeklődik az egészséges életmód iránt.

2 megjegyzés:

  1. Én is gratulálok a kitartásodhoz és az egészséges életmódhoz!! Már megyek is megnézni az új blogodat, mert engem is érdekel ez a téma, még ha hagyományosan főzök is.:))

    VálaszTörlés

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails